Assortiment onderhoud

Wist je dat we een uitgebreid assortiment aan onderhoudsproducten voor jacuzzi's verkopen? Het is belangrijk om je jacuzzi goed te onderhouden, zodat je er nog jarenlang van kunt genieten. Daarom hebben we alles wat je nodig hebt om je jacuzzi in topconditie te houden.

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten reinigingsmiddelen, filters, pH-teststrips en meer. We hebben alles wat je nodig hebt om je jacuzzi schoon en veilig te houden.

Onze onderhoudsproducten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Bovendien zijn ze gemakkelijk te gebruiken en zijn ze geschikt voor alle soorten jacuzzi's.

Als je vragen hebt over welke producten je nodig hebt of hoe je ze moet gebruiken, staan we altijd klaar om je te helpen. Onze klantenservice is uitstekend en we willen ervoor zorgen dat je jacuzzi altijd in topconditie is.

Dus, als je op zoek bent naar hoogwaardige onderhoudsproducten voor je jacuzzi, kijk dan niet verder! We hebben alles wat je nodig hebt om je jacuzzi schoon, veilig en in topconditie te houden.

Vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij helpen graag!

Assortiment onderhoud

Tips voor spa onderhoud

Dagelijks onderhoud

Alle spa’s en jacuzzi’s zijn voorzien van een filter die het water schoon houden. Om deze filter zijn werk optimaal te benutten is het belangrijk dat je deze regelmatig uitspoelt. Wij adviseren om de dag je filter schoon te maken met een tuinslang. Waarom een tuinslang? Omdat met de druk van het water via de tuinslang je het filter veel beter kan reinigen dan met de waterkracht rechtstreeks vanuit de kraan. Ook raden wij aan om deze na elke maand te vervangen. Ook een goede cover/hoes is van belang om het water in de juiste conditie te houden.

PH waarden meten

Water waarden meten. Bij een te lage of te hoge pH waarde heeft chloor weinig of geen invloed op je waterkwaliteit van je jacuzzi. Dit kan je meten behulp van een tester . de PH waarde kun je aanpassen met PH- of PH+.

Wanneer je de PH onder controle hebt kan de chloor maximaal zijn werk doen. Om uw chloor op pijl te krijgen raden wij altijd eerst chloorshock of mini quick tabletten aan. Wanneer uw chloorgehalte goed is kunt u het beste gebruik gaan maken van long mini 20 grams tabletten. 

Grondige schoonmaak

Het is verder aan te raden om het bad eens in het kwartaal ook een grondige schoonmaakbeurt te geven. Voeg hiervoor een speciale jet & pipe cleaner aan het water toe en laat het bad zo’n vijf tot vijftien minuten bubbelen. Op die manier reinig en ontsmet je alle leidingen. Zorg er wel voor dat je de luchttoevoer volledig dichtdraait, zodat er alleen maar water door de leidingen stroomt, dat niet vermengd is met lucht. Als de leidingen eenmaal goed schoon zijn, kun je het bad leeg laten lopen en beginnen met het schoonmaken van de kuip. Gebruik daarvoor een speciale Shell Polish. Met dit schoonmaakmiddel houd je de kuip in topconditie. Is de kuip weer helemaal blinkend, dan kun je hem weer vol laten lopen met vers water. Er rest je verder niets dan te genieten van een frisse spa en lekker bij te komen van al dat schoonmaakwerk.

Vragen?

Heb je vragen over het onderhoud van je spa? Stel ze gerust! De experts van eigen-jacuzzi helpen je graag verder!

Mail: info@eigenjacuzzi.nl
Telefoon: +31 (0) 6 45955847

Spa onderhoud